کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
با رعایت این نکات، میتوانید طول عمر و زیبایی کامپوزیت دندانهای خود را افزایش دهید و از لبخندی زیبا و سالم برخوردار شوید.
برخلاف تصور برخی افراد، کامپوزیت به دندان طبیعی شما آسیبی نمیرساند. جنس کامپوزیت از ماده خمیرمانندی است که با یک نور آبی تثبیت میشود.
این به معنای کمتر بودن زمان مورد نیاز برای ترمیم و کمتر بودن تعداد دفعات مراجعه به مطب دندانپزشک است.
رعایت توصیههای دندانپزشک در مورد نحوه مراقبت از کامپوزیت دندان و رعایت بهداشت دهان و دندان موجب افزایش دوام و ماندگاری کامپوزیت میشود.
این به این معناست که مسئلههای مرتبط با حساسیت به سرد و گرمی که در ترمیمهای فلزی ممکن است به وجود آید، با کامپوزیت تا حدود زیادی حل میشود.
چون کامپوزیت همرنگ دندان است و از نظر زیبایی بسیار مشابه دندان های خودمان است، اگر دندان های که در طرح لبخند قرار دارند دچار پوسیدگی و آسیب شده باشند، آن ها را با ماده کامپوزیت دندان ترمیم و پر می کنیم.
در صورت عدم رعایت بهداشت دهان، پوسیدگی دندان ممکن است رخ دهد.
بطور کلی عواملی که بر طول عمر کامپوزیت تأثیر میگذارند، شامل موارد زیر میشوند:
مهمترین عوامل موثر بر طول عمر کامپوزیت دندان عبارت است از:
افرادی که ناتوان در حفظ بهداشت دهان هستند و به خوبی از دندانها و ترمیمها مراقبت نمیکنند، شرایط کامپوزیت دندان ممکن است به دلیل افزایش خطر عفونت لثه پس از کامپوزیت و تخریب ترمیمها، بهتر باشد از گزینههای دیگر استفاده کنند.
افرادی که دندانهای آنها شدیدا نامرتب و نامنظم است، باید از دیگر روشهای درمانی نظیر ارتودنسی برای رفع مشکل خود استفاده کنند.
درباره علائم پوسیدگی دندان و روش های جلوگیری از آن بیشتر بخوانید.
لمینت دندان و کامپوزیت هر دو روشهای زیباسازی دندانها هستند که فقط سطح بیرونی دندانها را میپوشانند، در حالی که روکش دندان کل تاج دندان را میپوشاند و برای دندانهای آسیبدیده یا پس از عصبکشی مناسب است.
نکته: برای حل مشکلات اساسی تراز دندان ها و پر کردن فاصله های زیاد بین دندان ها، از روش های بهینه و تخصصی تری مثل ارتودنسی استفاده میشود.